background
25 jaar

Over ons

In 1991 is Peter Dekker ( † 2 augustus 2014 ) als zelfstandig ondernemer begonnen met een onderhouds- en timmerbedrijf in Berkhout. In de loop der jaren werd het accent van de werkzaamheden gelegd op mechanische beveiligingen, zoals hang- en sluitwerk. Al snel ontstond daarop de vraag naar levering van kozijnen, ramen en deuren. Peter besloot deze zelf te produceren. Wegens succes kon een verhuizing naar een groter pand niet uitblijven.

Na vijf jaar werd het echter al duidelijk dat ook deze locatie te klein was geworden voor de werkzaamheden van de Timmerfabriek van Peter Dekker. Daarop werd besloten om de Timmerfabriek in een nieuw pand aan de Schrepel in De Goorn te vestigen. Aangezien de ruimte in het nieuwe pand tweemaal zo groot is, is de productiecapaciteit aanzienlijk vergroot. Daarnaast is Peter Dekker door de jaren heen altijd blijven investeren in nieuwe machines en technieken. Hierdoor kan snelle levering van goede kwaliteit altijd worden gewaarborgd.

Timmerfabriek Peter Dekker bestaat uit een hecht team, onder leiding van Saskia Dekker, dat op elk gewenst moment kan worden uitgebreid met vaste ZZP-ers. Hierdoor zijn wij uiterst flexibel en kunnen we zowel kleine als grote opdrachten aan.

Saskia Dekker-Schoenmakers

Directeur en administratie

saskia@timmerfabriekpeterdekker.nl Saskia

Bernd Pioch

Werkvoorbereider

bernd@timmerfabriekpeterdekker.nl Bernd

Erwin Molenaar

Calculator

erwin@timmerfabriekpeterdekker.nl Erwin


Peter

Rondleiding

Social

© 2019 Timmerfabriek Peter Dekker B.V. | Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden | Verwerkingsvoorschriften Houten Gevelelementen